Ieder zijn Vak

Of je nu pianostemmer bent, bergbeklimmer of DIV-er bij de overheid: je hebt een vak. Dat neem je serieus, je wilt bijblijven in je vak en weten welke partijen een rol spelen. Je wilt geen nepnieuws, geen halelujaverhalen van aanbieders maar de echte stand van zaken in de wereld. Jouw wereld. Jouw VakWereld.
En dat is ons vak: professionals op de hoogte houden van de ontwikkelingen: nieuws, achtergronden, meningen, visies, verwachtingen.
In zes vakgebieden leveren wij professionals vakinformatie zoals u hieronder ziet. Neem gerust eens een vrijblijvend kijkje op de sites. En schrijf u in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van uw keuze.

Vinden zonder te zoeken

De nieuwsgaring vindt al meer plaats via het internet. Dat doen wij bij uitstek maar niet uitsluitend. Naast onze websites geven wij ook papieren en digitale magazines uit. Wij brengen mensen online en offline met elkaar in contact, onder andere met inhoudelijke kennissessies.
Wilt u in contact komen met professionals in uw vakgebied? Op de hoogte blijven van vaknieuws en achtergronden? Lees onze vaksites en abonneer u op onze - gratis - nieuwsbrieven. Klik daarvoor op de site van uw voorkeur.
Ideeën, vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust.