Fotografie

“Een mooi beeld zegt meer dan duizend woorden.” We lezen vaak een artikel pas als er een passend beeld bij staat. Dan worden we door het beeld verleid om kennis te nemen van de woorden. Vaak is het beeld bepalend en zijn de woorden bijzaak. En een foto is snel gemaakt. Goed beeldmateriaal wordt zorgvuldig ‘geschoten’. Het gepubliceerde beeld is geselecteerd uit heel veel materiaal en dan nog worden kleuren en composities aangepast om de boodschap nog beter weer te geven. Geen sinecure, wel belangrijk.

Als jij een bericht de wereld instuurt dan weet je dat dat beter wordt gezien en beter wordt onthouden als er beeld bij zit. Hoe ziet het product er uit? Hoe herkent mijn potentiële klant mij sneller en voorkom ik een ongemakkelijke situatie? Hoe druk was het op het evenement? Hoe indrukwekkend was de spreker op ons evenement. Er zijn nog veel meer argumenten te geven waarom je beelden wilt gebruiken in je communicatie. En een te snel gemaakt plaatje met de mobiele telefoon kan dan meer kwaad doen dan goed.

Goede apparatuur en vakkundige fotografen doen wonderen voor het beeld. En ook in de communicatie. De vakmensen van VakWereld hebben de beschikking over die state of the art apparatuur. En de kennis van ‘post processing’ om het beeld nog pakkender te maken.

Beelden kunnen we op locatie maken of in één van onze studio’s. Portretten, producten, evenementen maar ook ondersteunend beeld bij interviews. En wij kunnen je zelfs helpen bij het selecteren van stockfoto’s met toegang tot de belangrijkste internationale beeldbanken.

Heb je al een beeld? We helpen graag. Neem contact op voor een productie of voor een kennismaking.