Video

Er gaat geen dag voorbij zonder dat we naar bewegende beelden kijken op een scherm. Met het aantrekkelijker worden van ‘streamen’ en ‘hosten’ is het publiceren van videoboodschappen bereikbaar geworden voor iedereen. Voor een succesvolle videoboodschap zijn de kosten niet meer de grootste belemmering. De uitdaging bestaat uit de professionaliteit van de productie. Een professioneel geproduceerde video heeft een grote ‘plakfactor’. Zorgen dat de kijker, vijf seconden na begin van de video nog kijkt, dat de kijker de video afkijkt, dat de boodschap goed overkomt en blijkt plakken is werk voor professionals.

Tijdens een evenement kun je niet iedereen spreken. En niet alle genodigden zijn aanwezig. Dan is een video een prima middel om het bereik te vergroten: deel je verhaal met een veel grotere groep geïnteresseerden. Publiceer de video in je netwerk, op de site, stuur hem op aan je nieuwsbriefontvangers of post hem op je LinkedIn. Neem je publiek mee in de beleving van het evenement.
Hoe werkt een product? Dat kun je vaak beter in een video laten zien dan in tekst uitleggen. Maak je publiek bekend met de werking en het uiterlijk van je product.
Illustreer je verhaal met animaties. Met een heldere voice-over of een ondertitel. Welk verhaal wil jij vertellen, welk product wil jij tonen, welk evenement wil je delen? Samen komen we tot ideeën. VakWereld werkt ze uit in producties. Met resultaat.

Professionele producties zijn werk voor Vakmensen. En dat zijn de videoteams van VakWereld. Van animaties tot nieuwsflitsen, van impressies tot productpresentaties. Met grote camera’s of ‘action cams’, drones of 360° camera’s. Alle apparatuur, kennis en kunde om het doel te bereiken. Of je een snelle journalistieke en informele video wilt, een informele serie ‘vlogs’ of een gelikte bedrijfsvideo of beursimpressie. Wij hebben de specialisten. Zelfs voor animaties, 3d-animaties, voice-overs en interviewers kun je terecht bij VakWereld. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op.